Teelt

Telen is samenwerken met de natuur. We kijken naar de plant, is de kleur goed? Bloeit die hoog? Een perfecte plant creëren door in te spelen op de behoeftes van de plant is het mooiste dat er is.

Groeien

Op 30 hectare glasoppervlak telen wij cherry- en grove trostomaten. In totaal groeien in onze kassen meer dan één miljoen tomatenstengels! Iedere plant heeft de juiste zorg nodig om de beste kwaliteit tomaat en de hoogste productie te geven. Wanneer alle teeltomstandigheden goed zijn, kunnen we in de trostomaten jaarlijks tot wel 80 kg/m2 produceren en in de cherrytomaten ruim 42 kg/m2.

Teeltstrategie

Als trendvolger heeft Harting Holland zijn focus altijd gericht op: blijven doen waar je goed in bent. In dat kader werkt het bedrijf in elke tuin met een teeltmanager en arbeidsmanager, die de groei en gewaswerkzaamheden in goede banen leiden. Omdat wij met een levend product werken is het van groot belang dat we altijd scherp zijn op de kleinste details, dit is alleen mogelijk met fantastische collega’s met liefde voor het tuindersvak.