Soorten

Wij telen 2 soorten tomaten, zo kunnen we altijd voldoende volume leveren en een stabiele leverancier voor onze klanten zijn.

Ons product

We staan voor ons product, dat blijkt uit het feit dat de tomaten onder eigen merknamen van het verkoopbedrijf Harting Holland Sales geleverd kunnen worden.

De merknamen zijn: Cherry Vita (een fris zoete cherrytomaat) en Vine Vita (een smaakvolle en gezonde trostomaat die rijk is aan vitamines).

Cherry Vita

Jaarlijks verpakken we meer dan 350 miljoen cherrytomaatjes onder ons eigen merk Cherry Vita of onder de private labels van onze klanten. De sorteermachine maakt van iedere cherrytomaat 50 foto’s. Hiermee onderscheiden we de tomaten in verschillende kleurschalen en grofheidstadia, indien gewenst bieden we ook cherrytomaten zonder kroon aan. Zo kunnen we een uniform bakje cherrytomaten afleveren.

Beschikbaar / levermomenten

We telen met het zonlicht mee, dat betekent dat we de jonge plantjes in de donkerste maand december planten en we beginnen te oogsten als het licht toeneemt. Hoe groter de plant, hoe meer licht hij nodig heeft!

Vine Vita

We telen onze grove trostomaten onder het merk Vine Vita. Dankzij de rassenproeven in onze kwekerij kunnen we constant monitoren of er betere en productievere rassen beschikbaar zijn. Zo proberen we de beste kwaliteit tomaat aan te bieden.

Beschikbaar / levermomenten

Ook de trostomaten planten we in december. De grotere trostomaten hebben echter meer tijd nodig om goed door te rijpen tot mooie rode trossen.